Jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar de perfecte locatie. Hanze1898 heeft alles in huis om van jullie bruiloft een onvergetelijke dag te maken! Ons enthousiasme en ervaren personeel zorgt ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt. Met onze jarenlange ervaring zijn wij een expert op het gebied van bruiloften. Er zijn verschillende mogelijkheden voor 15 t/m 300 gasten.

Ceremonie

Willen jullie het ja-woord geven op onze prachtige locatie? Dat kan! Hanze1898 is een officiële trouwlocatie in de gemeente Kampen. De Hanzezaal biedt prachtige mogelijkheden.

Dineren

Neem de tijd om heerlijk te dineren met jullie gasten in één van onze zalen. Dit kan in de vorm van een indoor/outdoor BBQ of een buffet. Een onbeperkt drankenpakket inclusief binnen- en buitenlands gedistilleerd is inbegrepen.

Feest

Jullie liefde vieren met een unieke feestavond! In de Hanzezaal is ruimte voor meer dan 200 gasten. De gasten worden ontvangen met een welkomstdrankje. Met een onbeperkt drankenpakket en luxe borrelhapjes zorgen wij voor een onvergetelijke feestavond voor jullie en jullie gasten.

Overnachten

Na het avondfeest op een mooie locatie overnachten? Op loopafstand van de Leuke Hanzestad zijn mooie hotels en B&B's te vinden. Toch nog een biertje? Bekijk hieronder de mogelijkheden!

Pakketten

Hanze1898 biedt all-in pakketten aan die zijn samengesteld uit diverse mogelijkheden voor jullie ceremonie, diner en avondfeest. Wij nemen graag jullie zorg uit handen. Benieuwd naar de inhoud van de verschillende pakketten en bijbehorende prijzen? Bekijk ze hieronder of neem vrijblijvend contact met ons op.

Rekentool

Bij Hanze1898 hebben we een handige rekentool ontwikkeld waarmee je eenvoudig de kosten van je bruiloft kunt berekenen. Of je nu een intieme ceremonie of een groots evenement plant, onze rekentool helpt je om snel en overzichtelijk inzicht te krijgen in de kosten.

Terras

Geniet van een onvergetelijke bruiloft of evenement op ons prachtige terras. Het terras heeft een adembenemend uitzicht op de Bovenhaven van Kampen. Onze unieke locatie biedt de perfecte omgeving voor een romantische en sfeervolle bijeenkomst in de buitenlucht. Het terras biedt ook verschillende mogelijkheden voor fotomomenten en een prachtige achtergrond voor uw trouwfoto’s. Of u nu kiest voor een romantische zonsondergang of een sfeervolle avondverlichting, ons terras biedt de perfecte setting voor uw speciale dag.

Ons terras ontstond in Juni 2020 vanwege de Corona pandemie. Het was een ongeplande maar succesvolle toevoeging aan het repertoire van Hanze1898. Met een Streetfood concept, food truck en een relaxte sfeer aan de oevers van de IJssel, kunnen gasten hier ten volle tot rust komen. Gelegen binnen enkele minuten van de bruisende binnenstad van Kampen.


The best of both worlds!

Benieuwd wat er allemaal voor jullie mogelijk is?

Ben je benieuwd wat we allemaal voor jullie kunnen betekenen op de dag van jullie leven? Neem vrijblijvend contact met ons op.