Hanze1898 biedt drie prachtige zalen voor elke gelegenheid: de Hanzezaal, de Koggezaal en de IJsselzichtzaal. Of het nu gaat om een bruiloft, feest of zakelijke activiteit, bij Hanze1898 vind je altijd de perfecte zaal. Elke ruimte is stijlvol ingericht en voorzien van moderne faciliteiten, waardoor jouw evenement gegarandeerd een succes wordt.

De Hanzezaal

De mogelijkheden in de Hanzezaal zijn eindeloos, van indoor BBQ’s tot buffetten. De Hanzezaal is er uitermate geschikt voor. Om nog meer ruimte te bieden, kan de Hanzezaal gecombineerd worden met de Koggezaal door middel van een schuifwand. De zaal heeft een grootte van 200 m².

De Koggezaal

De Koggezaal is modern ingericht en ideaal als restaurant- of dinerzaal tijdens bruiloften. Voor extra ruimte kan de zaal met de Hanzezaal worden verbonden door middel van een schuifwand. De zaal heeft een grootte van 50 m².

De IJsselzichtzaal

De IJsselzichtzaal is modern ingericht en heeft een prachtige uitkijk op de IJssel en de Haven. Hij is ideaal voor intiem dineren met familie maar feestjes van kleinere gezelschappen kunnen ook hier plaatsvinden. De zaal heeft een grootte van 50 m².

Heb je een vraag over één van onze zalen?

Ben je benieuwd wat wij in combinatie met onze prachtige zalen allemaal te bieden hebben? Neem vrijblijvend contact met ons op.