Bent u op zoek naar een inspirerende locatie voor uw zakelijke bijeenkomst? Kies dan voor Hanze1898, de locatie voor uw vergadering, training of workshop.

Unieke locatie

Onze unieke locatie biedt een prachtig uitzicht op de historische stad en heeft alle faciliteiten die u nodig heeft voor een succesvolle bijeenkomst. Onze vergaderzaal is ruim en voorzien van moderne apparatuur en snelle Wi-Fi, zodat u en uw gasten ongestoord kunnen werken.

Catering

Naast onze vergaderzalen bieden wij ook verschillende catering opties aan, zoals heerlijke koffie, thee en een uitgebreid lunchbuffet. Onze menu’s worden met zorg samengesteld en bereid met verse, lokale ingrediënten. Vraag vrijblijvend naar de verschillende vergaderarrangementen.

Foodtrucks

Voeg een vleugje smaak toe aan uw speciale dag! Hanze1898 heeft een foodtruck en een bierbus die een perfecte aanvulling zijn. Of u nu een BBQ heeft gepland of laat op de avond nog een lekkere snack wilt serveren, onze foodtruck en bierbus staan voor u klaar.

Lets meet!

Onze unieke locatie heeft een prachtig uitzicht op de historische stad en heeft alle faciliteiten die u nodig heeft voor een succesvolle bijeenkomst. De vergaderzalen zijn ruim opgezet en voorzien van alle moderne faciliteiten voor u en uw gasten.

Naast onze vergaderzalen bieden wij ook verschillende catering opties aan, zoals heerlijke koffie, thee en een uitgebreid lunchbuffet. Onze menu’s worden met zorg samengesteld en bereid met verse, lokale producten.

Benieuwd wat er voor jullie mogelijk is op zakelijk gebied?

Ben je benieuwd wat we allemaal voor jullie kunnen betekenen op het gebied van zakelijke evenementen? Neem vrijblijvend contact met ons op.